Contact & Verzending

Staat het antwoord op jouw vraag niet bij onderstaande vragen, neem dan contact met Bierbarrel.nl op via het contactformulier. Zo snel als mogelijk krijg je antwoord, uiterlijk binnen 24 uur. Uiteraard kan je ons ook bellen, whatsappen en e-mailen. 

Bierbarrel.nl 
Sint Cornelisstraat 11
5827AJ Vortum-Mullem 
Telefoonnummer: 0610681872
E-mailadres: [email protected]

1 Verzending
1.1 Wat kost het verzenden?

Naar Nederland en België verzenden is vanaf €75,= gratis. Daaronder betaal je naar Nederland €7,95, naar België €9,95.

 

1.2 Hoe lang duurt het voordat ik de bestelde bieren in huis heb?

Jouw bestelde bieren worden normaliter binnen twee werkdagen bij je geleverd. Uiteraard kan het zijn door externe omstandigheden dat het heel druk is bij PostNL. Hierdoor kan de bezorging langer duren. Je ontvangt een code, waarmee je jouw pakketje kan volgen op PostNL.nl.  

1.3 Is de verzending verzekerd?

Jouw bestelde bieren zijn standaard tot 100 euro meeverzekerd. Bestel je meer dan 100 euro. Dan krijg je van bierbarrel.nl een extra verzekering cadeau, zodat ook boven 100 euro de bestelling verzekerd is.

1.4 Door wie worden mijn bieren geleverd?

Bierbarrel.nl werkt samen met MyParcel en PostNL. De bezorgers van PostNL komen jouw bestelde bieren bij je afleveren. 

2 Betaling
2.1 Wie is Mollie?

Mollie is een online betaalprovider waar Bierbarrel.nl mee samenwerkt. Mollie werkt samen met 100.000 andere bedrijven. Via deze online betaalprovider bieden wij betaalmethodes aan via iDeal, Bancontact en Creditcard. Wil je achteraf betalen, stuur dan een app aan 0610681872 om de mogelijkheden via betaalverzoek te bespreken. 

2.2 Op welke manieren kan ik betalen?

Je kan betalen via iDeal, Bancontact en creditcards van Visa, Mastercard en Maestro. Ook is het mogelijk via  de Biercheque te betalen, hét cadeau voor de Bierliefhebber. Al deze betaalmogelijkheden worden mogelijk gemaakt door onze samenwerking met Mollie. Mollie is een online betaalprovider. Ook is het mogelijk achteraf te betalen via een betaalverzoek. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden via WhatsApp via 0610681872 of per e-mail via [email protected].