Bierpakket Advent kalender 2023

€120,00
* Stukprijs: €0,00 /
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 27 maart versturen

De Barrel aged Advent Kalender kost €180,=, de Advent Kalender gevarieerde bierstijlen €120,=. 
Bovenaan deze pagina bij "Maak een keuze"  kan je aangeven welke variant je wilt ontvangen.

Dit jaar heeft Bierbarrel niet één maar twee verschillende advent kalenders. De eerste variant is de adventskalender Barrel Aged. In het pakket vind je 24 verschillende Barrel Aged  bieren waarmee je vanaf 1 december iedere dag in december tot aan de kerst een heerlijk bier drinkt.  Uiteraard probeer ik je te verrassen met bijzondere Barrel Aged bieren die de meeste mensen nog nooit eerder op hebben.  Dat is een moeilijke opgave en gaat me waarschijnlijk niet lukken maar ik ga er alles aan doen om een heel mooi pakket voor je samen te stellen met zeer lekkere Barrel Aged bieren van het type quadrupel, Barley Wine, Tripel, Stout en meer... 

De tweede variant in 2023 is de advent kalender gevarieerde  bierstijlen. In dit pakket vind je niet alleen Barrel Aged bieren, maar ook andere stijlen die niet vat gerijpt zijn. In het pakket vind je lekkere winterbieren maar ook een IPA, Blond of Red Ale zou er zomaar in kunnen komen. Ook bij dit pakket probeer ik je te verrassen met hele mooie bieren zodat je in de maand december extra geniet.

Welke adventskalender je ook  kiest,  Je ontvangt  in de laatste week van november een pakket met 24 verschillende flessen bier op nummer!

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen